THE IRON LEAGUE – Optimal jernpleje giver vindergrise!

NYT STUDIE VISER VIGTIGHEDEN AF 2. SKUD JERN

Det er gammel viden, at grise har behov for jerntilskud efter fødslen og i dieperioden, da de fødes med lave jernreserver, har en ekstremt høj tilvækst og ikke får dækket deres jernbehov gennem somælk.
Men nu viser forskningsresultater fra Universitetet i Kentucky i Lexington, USA, en markant forbedret sundhed og vækst hos grise, som modtager 2 skud jern af 1 ml 200mg/ml:

  • Øget vækstrate
  • Højere vægt ved overgang til klimastald
  • Forbedret mave-/tarmsundhed
  • Forbedret energiomsætning
  • Reduktion i foderbehovet helt op til 3,6 kg/gris

Resultatet viser også endegyldigt, at uden tilstrækkeligt med jern, vil grisenes potentiale ikke kunne udnyttes fuldt ud – også selvom helbredet, management, faciliteterne og genetikken ellers er i orden.
Uniferon® er udviklet til optimal jernpleje af højeste kvalitet.

Læs flere detaljer fra studiet her

Global godkendelse

Uniferon® er det eneste injicerbare jern til smågrise godkendt af de medicinske myndigheder i Europa, Asien og af Food and Drug Administration (FDA) i USA  

Hurtigere vækst

Uniferon® er forskningsdokumenteret til at øge hæmoglobinniveauet og den gennemsnitlige daglige tilvækst

Naturlig formel

Uniferon® er et stærkt bundet jernkompleks fremstillet uden brug af organiske opløsningsmidler eller cyanid, hvilket undgå sporrester af disse komponenter.

UNIFERON® – JERNPLEJE I HØJESTE LIGA

Uniferon® 200 mg/ml er et brugsklart jerntilskud til smågrise, der giver dokumenteret hurtigere vækst*.

Uniferon® er udviklet af den danske producent og markedsleder inden for injektionsjern, Pharmacosmos, og har til formål at fremme et bedre helbred og en hurtigere vækst – for superliga-grise!

Den naturlige formel er uden organiske opløsningsmidler og cyanid, og Uniferon® er globalt godkendt som det eneste jerntilskud af sin slags.

 

Se Uniferon studiet her

SÅ MEGET JERNTILSKUD HAR EN PATTEGRIS BRUG FOR

Grise fødes med ca. 50 mg jern i kroppen, hvoraf de 90 % allerede er bundet som hæmoglobin. Pattegrise har brug for 67 mg jern per kg tilvækst, og jernforsyning via somælk er begrænset til 1-2 mg/dag. Der er derfor behov for at tilføre minimum 325 mg ekstra jern i dieperioden – hvilket nemt klares med 2 skud Uniferon®.

Uniferon® ligger i en 20 %-opløsning, hvilket har den fordel, at hver pattegris kun skal injiceres med 1 ml ad gangen. Det er både nemmere og uden ubehag for pattegrisen at få en så lille volumen injiceret.