Vilkår og betingelser for brug af website

Læs nedenstående vilkår omhyggeligt, før du går ind på hjemmesiden. Ved at gå ind på hjemmesiden accepterer du og er bundet af vilkårene nedenfor.

Denne hjemmeside er ejet og drevet af:

Salfarm Danmark A/S
CVR nr. 67 45 62 11
Nordager 19
6000 Kolding
Danmark

Tlf. nr. +45 75 52 94 13
e-mail: info@salfarm.com

Indholdet af denne hjemmeside stilles til rådighed, således som den er og forefindes. Salfarm giver ingen garanti vedrørende hjemmesiden eller indholdet heraf. Salfarm forbeholder sig ret til til enhver tid at opdatere hjemmesiden og ophøre med at give adgang til hjemmesiden. Salfarm er ikke ansvarlig for omkostninger, tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af hjemmesiden, uanset om Salfarm eller en repræsentant herfor måtte have været vidende om fejl på hjemmesiden.

Oplysningerne på hjemmesiden skal under ingen omstændigheder opfattes som rådgivning eller opfordring til at købe eller sælge eller en anbefaling medmindre andet udtrykkeligt er angivet af Salfarm. Indholdet af hjemmesiden skal ikke betragtes som et bindende tilbud medmindre andet udtrykkeligt er aftalt eller meddelt.

De link, der er tilgængelige via hjemmesiden, er kun til brugerens orientering. Salfarm er ikke ansvarlig for materiale produceret eller på anden måde gjort tilgængeligt af tredjemand, uanset om der kan opnås adgang til dette materiale via et link på hjemmesiden. Sådanne tredjemænd skal på deres egne hjemmesider give de efter loven påkrævede informationer om dem selv, og Salfarm er ikke ansvarlig for eventuelt manglende eller utilstrækkelige informationer.

Alle immaterielle rettigheder forbeholdes. Offentliggørelse, kopiering, overførsel eller lagring af hjemmesiden, helt eller delvist er ikke tilladt uden indehaverens tilladelse. Forbuddet gælder ikke for lagring på en computer eller udskrift til eget brug samt udlevering af klientvejledninger og dosisskemaer til end-user/dyreejere.”

Salfarm behandler personoplysninger for brugere af hjemmesiden som opretter login. Du kan læse mere om Salfarms persondatapolitik her.