Om Salfarm

SALFARM DANMARK A/S er en danskejet virksomhed, der siden 1979 har solgt veterinære lægemidler, frihandelsprodukter og vaccinationsudstyr til dyr. Vores organisation dækker salg, service samt udvikling og registrering af nye lægemidler.

I 2010 blev Salfarm Scandinavia AB grundlagt i Sverige og i 2016 kom Salfarm Scandinavia AS til i Norge.

Vi har domicil i Kolding med lager, kølelager, shipping og kontorfaciliteter. Vi har egne konsulenter i alle tre lande og vores erfarne produktspecialister står klar med professionel rådgivning om vores produkter og dyrenes sundhed. I de øvrige nordiske lande og i flere europæiske lande har vi gode samarbejdspartnere, som forhandler udvalgte dele af vores produktsortiment.

SALFARM opererer og er certificeret efter EU’s gældende GMP/GDP-retningslinjer.
Vi samarbejder med vores leverandører om danske tests og Clinical Trials, der er påkrævet til registrerings- eller markedsføringsformål.

SALFARM har mangeårige kontakter inden for det veterinære område – samt til internationale institutter og myndigheder. Vi sponserer relevante veterinære arrangementer.

Vores Mission

  • At opfylde brugernes forventninger gennem ekspertise indenfor kvalitet, produktudvikling og markedsføring af veterinære lægemidler og tilbehør
  • At være innovative
  • At være de bedste indenfor vores forretningsområde

Salfarm har tilladelse til engrosforhandling af lægemidler indenfor EU/EØS samt tilladelse til indførsel af lægemidler og mellemprodukter til veterinær brug.

Tilladelserne kan ses på EudraGMDPs hjemmeside.

Kom i kontakt med os

Vi er klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Skriv til os på nedenstående link.