Vi gør det lettere at være dyrlæge  

Det skal være let for dyrlæger at behandle små og store dyr og give ejere de bedst mulige råd om dyrenes sygdomme, sundhed og trivsel. 

Derfor rådgiver vi hos Salfarm selvfølgelig dyrlæger om behandling af såvel kæle- som brugsdyr. Men vi gør mere end det: Vi svarer hurtigt. Vi løser behandlingsbehovene, når de er der. Og vi samarbejder tæt med vores kunder om at finde de allerbedste løsninger – også til nichemarkeder.  

Vi tror nemlig på, at en sund forretning bygges sammen med kunderne.  

Det har vi gjort siden 1979, da købmand Helmer Nørgaard Olsen, grundlagde Salfarm og bare havde et enkelt agentur på veterinære lægemidler.

I dag er vi en veletableret virksomhed med et bredt varesortiment, højt specialiserede medarbejdere, et topmoderne kvalitetsstyringssystem og kunder i hele Skandinavien.   

Sådan er vores fælles genvej til bedre behandling  

Vi lytter, når du kommer med forslag til, hvordan vi kan støtte endnu bedre op om dit og andre dyrlægers arbejde, og vi har korte kommandoveje og stor handlefrihed. Derfor kan vi reagere hurtigt, når der opstår nye behandlingsbehov – også på nicheområder.  

Vi har for eksempel udviklet vacciner på basis af materiale fra danske svin, så vaccinerne virker specifikt på skandinaviske sygdomsvarianter. 

Vi sørger for, at du altid kan behandle effektivt – også akut  

Vi har valgt at have et stort bufferlager, så vi har høj leveringssikkerhed, og vi har dedikerede medarbejdere til kundeservice, der sikrer hurtig og effektiv ekspedition af alle ordrer. Det betyder, at du som dyrlæge kan behandle også akut opstående sygdomme og skader. 

Vi har fokus på at få varerne hurtigt ud til din praksis. Vi er hurtige, fordi vi ved, at det kan betale sig for både dig og os. 

Men vi skynder os aldrig mere, end at vi kan gøre tingene ordentligt. For vi vil hellere tage et øjeblik længere end at gå på kompromis! 

Vi hjælper dig også gerne med papirarbejdet. Vi kan blandt andet udfylde dispensations-ansøgninger og skrive doseringsvejledninger. Så kan du bruge tiden hos dyrene og deres ejere. 

Få svar inden for 24 timer i hverdagene

Hos Salfarm kan du altid få fat i en medarbejder på telefonen, og uanset om vi sidder i salg, kundeservice eller i direktørstolen, er vi bevidste om, at intet er vigtigere end dig og vores andre kunder. 

Vi er alle led i den samme kæde, og alle led er afgørende for, at vi kan give dig og vores andre kunder den gode service og sammen skabe de holdbare relationer, Salfarm er kendt for. 

Du går aldrig forgæves, når du kommer til os for at få løst et problem. Vi griber hellere telefonen og får tingene løst her og nu frem for at sende en mail.  

Hvis vi ikke selv har løsningen, finder vi den eller hjælper dig videre til nogen, som har den. Vi kan ikke altid finde en løsning inden for 24 timer, men du får altid et svar. 

Velkommen til Salfarm! 

KIRVET KURSER LAVER SKRÆDDERSYEDE KURSER TIL VETERINÆRBRANCHEN

Salfarm har opkøbt kursusvirksomheden KirVet Kurser, der er specialiseret i at undervise dyrlæger og veterinærsygeplejersker i blandt andet lokal anæstesi til især hunde og katte.

Kurserne bliver et skandinavisk samarbejde med Salfarm´s afdelinger i Norge & Sverige. Som noget nyt kan Salfarm derfor med opkøbet af KirVet have kursister fra områder, hvor det grundet distancen har været sværere tidligere. Det strategiske fokus omkring Skandinavien forstærkes derved med opkøbet af KirVet og kursister på tværs af landene får mulighed for sparring og vidensdeling.

Hvis du ønsker at læse mere om KirVet og se de planlagte kurser, kan du læse mere her