Danny Meldgaard er Salfarms nye Country Sales Manager i Sverige.

Dannys rejse hos Salfarm begyndte i foråret 2018, og han går nu fra rollen som Nordisk Produktchef til at blive Svensk Country Sales Manager.

Danny udtaler:

”De sidste 4 år hos Salfarm har været en fantastisk rejse med spændende og lærerige udfordringer, som jeg ikke i min vildeste fantasi havde forestillet mig, da jeg forlod klinisk praksis. Det er derfor en stor ære at få lov til at videreføre Salfarms flotte udvikling i Sverige. Vækstrejsen er kun lige begyndt, og jeg glæder mig til at være med til at løfte Salfarm yderligere i fremtiden.”

Om forfremmelsen fortæller Sarah Appel:

“Fremadrettet vil Dannys rolle blive flyttet til at arbejde endnu mere strategisk. Danny har bevist, at han har evnerne til at innovere og videreudvikle Salfarm på et strategisk niveau, og det er derfor med stor stolthed, at jeg kan offentliggøre denne nyhed.
Jeg glæder mig til at fortsætte med at følge Dannys udvikling hos os, og til at se hvordan han kan være med til at fortsætte udviklingen i Salfarm.”

 

Vi ønsker Danny et stort tillykke med forfremmelsen! 👏