Ortopædisk Diagnostik hos hund og kat – Kursus 2

5. November, 2024

Ortopædisk Diagnostik hos hund og kat dækker praktisk taget alle haltheder, som man ser i praksis. Det er et 2*2 dages intensivt kursus. Kurset omhandler diagnostik af haltheder og behandlingsmuligheder, det værende kirurgisk og medicinsk. Der vil blive lagt vægt på diagnostikken, så ikke alle operationer ( og fx artroskopier) vil blive omtalt ned i detaljer. Kursusmaterialet vil være omfattende, så det efterfølgende kan bruges som et opslagsværk hjemme i praksis.

Kursus 1:

Omfatter den diagnostiske værktøjskasse, haltheder på forben, neurologi, fodring af hvalp m.m.

Kursus 2:

Omfatter haltheder på bagben, rygrelaterede haltheder, samt opfølgning af resten.

Kurserne kan tages som særskilte kurser, så det er ikke en forudsætning for at deltage i kursus 2, at man har været på kursus 1.

Kursus 2: 5.-6. november

Afholdes hos Salfarm, Nordager 19, 6000 Kolding begge dage

Kl. 9:00 – 17:30 Kursusdag

Kl. 18:30-21:30 Aftensmad og prøvesmagning på Troldens Destilleri og Bryghus, Nordager 15, Kolding

Overnatning på Comwell, Kolding

2. dag d. 6. november

Kl. 9:00 – 17:00 Kursusdag

 

Info om foredragsholderne

Lars Knudsen, Fagdyrlæge, Master CACS Diagnostic Imaging.

Dimitteret fra KVL i 1994. Lars har igennem karrieren arbejdet intensivt med kirurgi i henvisningspraksis. Først på Århus Dyrehospital, derefter på Karlslunde Dyrehospital, og de seneste 8 år på Københavns Dyrehospital. Hans daglige arbejde består af udredning, billeddiagnostik og behandling indenfor ortopædi, neurokirurgi og special bløddelskirurgi.

Damian Strudwick GPCert(SAS) – Direktør & Dyrlægekirurg hos “Den Engelske Dyrlæge”

Damian er uddannet fra London i 2003. Efter 2 år i blandet praksis rejste og arbejdede han verden rundt i 1,5 år. Siden hen har han primært beskæftiget sig med kirurgi hos smådyr. I 2011 flyttede han til Danmark, hvor han har arbejdet på Faxe og Odense Dyrehospital. I 2019 etablerede Damian Danmarks første og eneste mobile henvisningskirurgiservice, hvor han udfører avancerede operationer hos almene dyreklinikker.