Er du vores nye RA senior specialist & QPPV / QP ?

Hvis du har en faglig baggrund som farmaceut eller en lignende relevant naturvidenskabelig uddannelse, og du samtidig har erfaring med lægemiddelbranchen, kan du være den perfekte kandidat til denne stilling. Salfarm søger en tillidsvækkende, loyal og detaljeorienteret kandidat, der motiveres af høj kvalitet og faglighed, og vil indgå i tæt samarbejde med ledelsen, kolleger, leverandører og producenter.

Regulatory Affairs Senior Specialist, QP & QPPV
Salfarm, som er en velkonsolideret og vækstorienteret virksomhed med afdelinger i Danmark, Norge og Sverige, søger en ny medarbejder til RA-afdelingen i Kolding.

Du motiveres af høj kvalitet og faglighed, og vil indgå i tæt samarbejde med ledelsen, kolleger, leverandører og producenter.

Du refererer direkte til den af de to direktører, som har det overordnede ansvar for RA samt QA.

Dine opgaver
Dit ansvarsområde bliver inden for veterinære lægemidler, og du vil få ansvaret for:

 • Udarbejdelse og indsendelse af dossier til nye markedsføringstilladelser (nationale, MRP m.v.) samt vedligeholdelse heraf – herunder også forlængelser og variationsansøgninger
 • Udarbejdelse af pligttekster, godkendelse af mock-ups samt oplægning/vedligehold af produktinformation i svenske (FASS) og norske lægemiddeldatabaser (Felleskatalogen) og ligeledes i VIF
 • Varetagelse af QPPV funktionen
 • Varetagelse af QP funktionen (begrænset omfang)

Du vil blive en del af et stærkt team, som har fokus på virksomhedens udvikling og nye tiltag.

Vi tilbyder
Du får et stort ansvar og en bred kontaktflade i og uden for organisationen.

Du bliver en del af en vækstorienteret niche-virksomhed med stolte traditioner, hvor du opnår:

Udfordrende arbejdsopgaver

  • Gode og velordnede arbejdsforhold (med mulighed for hjemmearbejdsplads, efter aftale)
  • Støtte og opbakning i jobbet samt til nye tiltag
  • Avancement muligheder
  • Attraktiv lønpakke efter kvalifikationer

Tiltrædelse snarest muligt.

Dine kvalifikationer
Du har en faglig baggrund som farmaceut eller anden lignende relevant naturvidenskabelig uddannelse, og har erfaring fra lægemiddelbranchen, – herunder særligt RA funktionen i Skandinavien. Har du også erfaring med QP- og QPPV-funktionen samt veterinære lægemidler, vil det være en fordel, men ikke et krav. Du behersker engelsk på højt fagligt niveau, og forstår svensk og norsk.

Du er løsningsorienteret, tillidsvækkende og loyal samt positiv og har et “godt humør”. Du er detaljefokuseret og har gennemslagskraft, kan arbejde selvstændigt og struktureret, kan eksekvere og fastholde fokus på afslutning af opgaver, har stærke samarbejds- og kommunikationsevner, er udadvendt, engageret, initiativrig og fleksibel.

Du har lysten til at gøre et godt stykke arbejde, og du er positivt indstillet over for at lære nyt og søge nye udfordringer. Du kan holde mange bolde i luften og kan arbejde selvstændigt, men er også en team-player. Du er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at tingene bliver færdige til tiden, også når der er travlt.

Ansøgning
Salfarm samarbejder med GML-HR A/S om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner Lars Halsboe på +45 2425 8808 for yderligere uddybning af stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “søg stillingen” nedenfor.

Salfarm Danmark A/S, Kolding er et danskejet firma, der distribuerer veterinære lægemidler. Salfarm har desuden et bredt sortiment af vaccinationsudstyr, der distribueres i store dele af Norden og Europa. Virksomhedens organisation dækker salg, service samt udvikling og registrering af nye veterinære lægemidler. Se mere på www.salfarm.com

Søg stillingen her:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=257&departmentId=21960&ProjectId=187696&MediaId=5058